2011. október 5., szerda

Mit kezdjek a lányom hajával reggel?

Akinek lánya van, napi szinten szembesül azzal, hogy reggel mit kezdjünk a hajával.Olyan,ami gyorsan elkészül és egész nap királynőnek érzi magát benne.Idő hiányában, vannak napok amikor csak egy hajpántra jut nekünk is idő.


De a szünetekben a futkározás és a napi tesióra megteszi hatását, mert a hajuk olyan szinten bekócolódik, (főleg ha a ebédbe is egy kicsit belelógott), hogy fájdalmas sírás másnap a fésülködés. A reggeli sírás elkerülése végett én szeretem összekötni vagy feltűzni a lányom haját. A kibontott hajnak is megvan a maga ideje és helye, például egy iskolai ünnepségen.

A királynőnk frizuráját tartósra készítsük, nehogy tízórainál már szétessen és kárba vesszen a reggeli erőfeszítésünk. A tartósság a jól megválasztott hajgumin és csaton is múlhat. Mindig puha hajgumit használjunk, a befőttes gumik és a szilikon gumik kerülendők, mert megtöri a hajat és kényelmetlen viselet is. Olyan gumit válasszunk, amit többször át tudunk tekerni a hajon, mert ezáltal lesz tartós a copfunk.
  
A csatok közül én előszeretettel használom a harapós végű kis csatokat, mert változatos frizurákat lehet vele pillanatok alatt varázsolni. A hullámcsatokat gyereknek nem használok, mert egy idő után húzza a hajat.

Figyeljünk oda nehogy túl szoros frizura legyen az eredmény, mert a a gyerekünk fele napnál már fejfájásra fog panaszkodni.
  
Mutatok pár egyszerű feltűzést, amit gyorsan el lehet készíteni: feltöltés alatt!!!


Gyöngyi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése